
Bereiding
Start met het snijden van de aardbeien. Snijd deze in vieren en meng ze met aceto balsamico. Laat dit 30 minuten rusten in de koelkast.
Snijd de cherry trostomaten doormidden en snijd daarna de basilicum fijn. Houd een aantal basilicumblaadjes op zij voor de garnering. Meng de tomaten en basilicum samen met peper en zout naar smaak. Rooster vervolgens de pijnboompitten goudbruin in een pan.
Leg bij het opmaken van de borden eerst de tomaten neer en leg hier de aardbeien overheen. Haal de burrata uit elkaar en verdeel deze over de borden. Giet er vervolgens rustig wat druppels extra vierge olijfolie overeen. Garneer de pijnboompitten en basilicum over het gerecht.
Smakelijk!
Weetje! Burrata bestaat gedeeltelijk uit mozzarella en daar wordt nog room en wrongel aan toegevoegd.

In dit recept gebruiken wij (mini) cherry trostomaten
Benodigdheden:
– 300gr cherry trostomaten
– 250gr aardbeien
– 15gr basilicum
– 2 el aceto balsamico
– 15gr pijnboompitten
– 2 bollen burrata
– Olijfolie extra vierge
– Peper & zout
Meer inspiratie opdoen?