
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden en leg de plakjes bladerdeeg uit om te ontdooien.
Klop de eieren los en roer de kwark en Pecorino hierdoor. Doe de helft van de geitenkaas erbij en roer los. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Vul de bakvormpjes met bladerdeeg. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Verdeel de achtergehouden geitenkaas over de taartjes en schenk het eiermengsel hierover. Leg in elk taartje een trosje van 5 á 6 tomaten. Rasp er als laatste nog wat Pecorino over.
Bak de taartjes 25 tot 30 minuten in de oven mooi gaar en goudbruin.
Smakelijk!

In dit recept gebruiken wij (mini) cherry trostomaten
Benodigdheden:
– 400gr mini cherry
– 9 plakjes bladerdeeg
– 200gr geitenkaas
– 3 eieren
– 200ml kwark
– 100gr geraspte Pecorino
– Peper & zout
Overig: 9 mini tarte tatin
bakvormpjes
Meer inspiratie opdoen?