ONZE MISSIE

Wim Peters Kwekerijen is een innovatief en onafhankelijk glastuinbouwbedrijf dat tomaten teelt, verpakt en verkoopt vanuit Someren (NB) op ruim 31ha voor de (inter)nationale markt.

ONZE VISIE

Wim Peters Kwekerijen wil op een zo duurzaam en innovatief mogelijke manier tomaten telen, verpakken en verkopen aan de (inter)nationale markt om een bijdrage te leveren aan de behoeften van de klant. Kwaliteit, langdurige en eerlijke relaties staan hierbij centraal.

Betrokkenheid

Bij Wim Peters Kwekerijen vinden wij het belangrijk dat iedereen betrokken is bij het bedrijf. Dit geldt van de scholier tot het management tot aan de klant.

Kwaliteit

Bij Wim Peters Kwekerijen staat kwaliteit altijd op nummer één. We gaan voor 100% kwaliteit in onze teelten en producten. Daarnaast leveren we de beste kwaliteit in onze diensten, bedrijfsvoering, verkoop en interne en externe betrekkingen.

Betrouwbaarheid

Bij Wim Peters Kwekerijen staan wij ervoor dat kwaliteit, afspraken en leveringen altijd worden nagekomen.

Eerlijkheid

Bij Wim Peters Kwekerijen wordt er een eerlijk spel gespeeld. Eerlijkheid in relaties met personeel, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.

Service

Bij Wim Peters Kwekerijen wordt er klantgericht gehandeld. Dit betekent dat klanten en toeleveranciers altijd worden geholpen en ‘nee’ niet wordt verkocht.

Contact

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op.