In het afgelopen anderhalf jaar is er veel veranderd. We hebben 16 hectare moderne tuinbouwkassen gebouwd en zijn ook bezig geweest met de verdere professionalisering van het bedrijf. Met als gevolg een geheel nieuwe huisstijl, website en naam.

 

Vanaf 1 januari 2018 zullen beide bedrijven met dezelfde naam naar buiten treden, genaamd Wim Peters Kwekerijen. De twee locaties worden aangeduid met de straatnaam, locatie Hoge Akkerweg 10 en locatie Wagenmaker 10.

 

Op de locatie Wagenmaker 10 zullen de tomaten alleen geproduceerd worden. Op de locatie Hoge Akkerweg 10 worden de tomaten geproduceerd en zullen de producten ook verpakt worden. Het hoofdkantoor is gevestigd op Hoge Akkerweg 10, waar de afgelopen maanden een nieuw kantoorpand is gebouwd.

 

De facturatie gaat op dezelfde manier als in het verleden. Hiervoor kunt u gebruik maken van de bestaande bedrijfsgegevens Vivaio Peters B.V. (locatie Hoge Akkerweg 10) en Kwekerij Wim Peters B.V. (locatie Wagenmaker 10). De facturen kunt u sturen naar dezelfde mailadressen als voorheen, te weten kwekerijpeters@inkoopfacturen.nl en vivaiopeters@inkoopfacturen.nl.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer er vragen zijn kunt u contact opnemen met Angelique van Eijk of Annemieke Donkers onder telefoonnummer 0493-470405.