The future of Tradition

Nick

maart 13, 2024

Future of Tradition | Nick

Afgelopen weken hebben jullie onze visie kunnen zien voor de toekomst. Hierachter zit een groepje gepassioneerde collega’s. Eén hiervan is Nick.

Nick is financieel manager bij Wim Peters Kwekerijen en hij is betrokken bij de vormgeving van onze toekomstvisie.  Zijn persoonlijke interesses sluiten hier goed op aan. Zo kweekt hij zijn eigen groenten, eet gezond, maakt vele kilometers op zijn fiets en heeft een gezonde obsessie voor planten.

Benieuwd naar Nick zijn verhaal? Bekijk de video hieronder!

Hi!

Mijn naam is Nick Greijmans. Ik ben woonachtig in Someren, getrouwd en vader van twee jonge kinderen. Ik word blij van cijfers, analysewerk en ondernemerschap.

Contact

Volg ons

Volg ons op Social Media en mis geen nieuws!

wim peters kwekerijen-home-nick-duurzaamheid-energie-en-milieu

Een smaakvolle

toekomst

Bij Wim Peters Kwekerijen richten wij ons met een trotse blik op de toekomst, een toekomst met zorg voor de natuur en de maatschappij om ons heen.

Wij willen ons onderscheiden door toe te werken naar een fossielvrije teelt. We gaan samenwerken mét de natuur tot verhoging van de biodiversiteit en streven naar een nog duurzamere inzet van water. We willen onze verantwoordelijkheid pakken als het gaat om het tot waarde brengen van onze reststromen. Ook zijn we ons bewust van onze impact op de lokale gemeenschap. Zo komen lokale initiatieven in het kader van educatie en gezonde voeding nog hoger op de agenda te staan. Alleen zo denken wij onze mooie familietraditie veilig te kunnen stellen voor toekomstige generaties.

Wij geloven er sterk in dat we moeten blijven doen waar we goed in zijn: het telen van de allerlekkerste tomaten. Verdere schaalvergroting sluiten wij niet uit, echter zonder in te leveren op onze traditie en cultuur. Geen groei omdat het moet, maar pas als we er klaar voor zijn. Behoud van regie over onze eigen verkoop vormt hierin een cruciaal onderdeel.

Tot slot ligt onze focus op het actief volgen van innovaties in de glastuinbouw. Het is het vooruitstrevende karakter van de sector dat ons toonaangevend in de wereld maakt.

Meer lezen over The Future of Tradition?

Lees hier meer Lees hier meer
nl_NL