Vacature

(Junior) Teamleider Arbeid

maart 27, 2024

Vacature | (Junior) Teamleider Arbeid

Ter versterking van ons familiebedrijf Wim Peters Kwekerijen, zijn wij per direct op zoek naar een (Junior) Teamleider Arbeid. Zie jij het als uitdaging om elke dag het beste uit je team naar boven te halen en wordt je vrolijk van een groene omgeving? Dan ben jij wellicht de (Junior) Teamleider Arbeid die wij zoeken!

Je bent verantwoordelijk voor de arbeid op een van onze teeltlocaties. Dit kan soms een hele puzzel zijn. Onze tomatenplanten laten zich namelijk sterk leiden door het klimaat (buiten). Dit brengt jou echter niet aan het wankelen. Met oog voor kwaliteit zorg jij iedere dag voor een juiste arbeidsinzet.

Meer informatie over deze vacature? Bekijk hier de vacature.

Hi!

Ik ben Lisa Peters, vierde generatie van dit familiebedrijf. Als je vragen hebt, help ik je graag verder.

Contact

Volg ons

Volg ons op Social Media en mis geen nieuws!

Het telen

van de allerlekkerste tomaten

Bij het proces van een tomatenzaadje naar het eindproduct in de winkel zijn veel mensen nodig. Op ons bedrijf hebben we ook meerdere afdelingen met verschillende expertises. Van biologiespecialisten, kwaliteits specialisten tot aan logistieke specialisten. Elke collega is belangrijk om ons dagelijks doel te bereiken: het telen van de allerlekkerste tomaten.

 

 

(Junior) Teamleider Arbeid
wim-peters-kwekerijen-ervaringen-medewerkers-roel-teeltspecialist-geschiedenis

Teeltspecialist

Marketing

Financieel

Biologiespecialist

Ons bestaansrecht is verankerd in onze familietraditie. Een traditie waar we trots op zijn: het telen van de allerlekkerste tomaten. Dit doen wij al meer dan 100 jaar. Vandaag de dag is dit een jaarrond traditie die zich vertaalt in een breed assortiment. Zo telen wij nagenoeg alle soorten tomaten – klein, groot, los en aan de tros. Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze vertellen ons familieverhaal.

We zijn klantgericht met maatwerk teelten voor onze afnemers. Dit zijn exporteurs, retailers, landelijke cateraars, maar ook de lokale horeca en groentespeciaalzaak. Via hen kan onze consument genieten van een gezonde, maar bovenal ook lekkere voedingskeuze die past binnen een bewuste levensstijl.

Vanuit respect voor onze ambacht beloven wij vakmanschap en eerlijke handel. Voor onze afnemers, onze betrokken medewerkers en voor onze planeet.

En dat proef je!

wim peters kwekerijen - future of tradition - San Marzano

Alle vacatures bekijken?

Of doe een open sollicitatie!

Bekijk onze vacatures Bekijk onze vacatures
nl_NL