Ter versterking van ons familiebedrijf, zijn wij per direct op zoek naar een 

Teamleider Arbeid

 

Zie jij het als uitdaging om elke dag het beste uit je team naar boven te halen en wordt je vrolijk van een groene omgeving? Dan ben jij wellicht de Teamleider Arbeid die wij zoeken!

Jouw werk

Je bent verantwoordelijk voor de arbeid op een van onze teeltlocaties. Dit kan soms een hele puzzel zijn. Onze tomatenplanten laten zich namelijk sterk leiden door het klimaat (buiten). Dit brengt jou echter niet aan het wankelen. Met oog voor kwaliteit zorg jij iedere dag voor een juiste arbeidsinzet.

Daarbij motiveer en coach je de medewerkers waaraan je leiding geeft. Je bent hun aanspreekpunt en initieert oplossingen voor problemen die zich voor doen. Je controleert het geleverde werk van je medewerkers, stuurt daarin bij en zorgt bovenal voor een prettige werksfeer.

Samen met teamleiders van andere teeltlocaties heb je wekelijks overleg. Daarin bespreek je gerealiseerde normen en leer je van elkaar. Op je eigen locatie werk je nauw samen met de teeltspecialist, de teamleider oogst en teamleider logistiek. Samen dragen we de organisatie en houden we deze op een hoog niveau. Naast het werk in de kas zorg je er ook voor dat de administratie op orde is.

Bij Wim Peters Kwekerijen hangt een sociale, prettige en gezellige werksfeer. Er zijn korte lijnen en er is veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn een innovatief bedrijf in een toonaangevende sector. We kijken vooruit, hebben mooie toekomstplannen en staan nooit stil.

Ambitie en interesse is voor ons net zo belangrijk als een passende opleiding!

 

Wij bieden aan:

– Een zeer aantrekkelijk salaris
– Uitdagende fulltime functie
– Baan in modern en innovatief bedrijf
– Een leuk team van gedreven en gepassioneerde collega’s
– Groei mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de functie en het bedrijf?
We nodigen je graag uit voor een kennismaking om meer te vertellen over de functie en ons bedrijf.

 

Wim Peters Kwekerijen
Wim Peters Kwekerijen is een innovatief en onafhankelijk glastuinbouwbedrijf dat tomaten teelt, verpakt en verkoopt vanuit Someren (NB) op ruim 31 ha voor de (inter)nationale markt.

Ons bestaansrecht is verankerd in onze familietraditie. Een traditie waar we trots op zijn: het telen van de allerlekkerste tomaten. Dit doen wij al meer dan 100 jaar. Vandaag de dag is dit een jaarrond traditie die zich vertaalt in een breed assortiment. Zo telen wij nagenoeg alle soorten tomaten – klein, groot, los en aan de tros. Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze vertellen ons familieverhaal.

We zijn klantgericht met maatwerk teelten voor onze afnemers. Dit zijn exporteurs, retailers, landelijke cateraars, maar ook de lokale horeca en groentespeciaalzaak. Via hen kan onze consument genieten van een gezonde, maar bovenal ook lekkere voedingskeuze die past binnen een bewuste levensstijl.

Vanuit respect voor onze ambacht beloven wij vakmanschap en eerlijke handel. Voor onze afnemers, onze betrokken medewerkers en voor onze planeet.

En dat proef je!

 

Interesse?
Bij interesse kun je solliciteren bij Annemieke Donkers Annemieke@wimpeterskwekerijen.nl.
Wil je meer informatie ontvangen over de functie? Neem dan ook contact op met Annemieke Donkers.
Uiteraard kun je ook www.wimpeterskwekerijen.nl bezoeken voor meer informatie over het bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.