//Tomaten bruschetta
Tomaten Bruschetta
Een heerlijke klassieker

Bereiding

Meng 3 eetlepels olijfolie met peper, zout en een geperste knoflookteen. Snijdt het stokbrood in plakjes van circa 1 cm en bestrijk de plakjes met het olijfolie mengsel aan een kant. Bak het volgens de bereidingswijze op de verpakking van het stokbrood.

Snijdt de tomaat in kleine blokjes met een scherp mes en snipper de ui klein. Snijdt de blaadjes basilicum fijn en pers de knoflook. Meng de ui, basilicum en knoflook met Glaze Aceto Basamico en peper & zout naar smaak. Bak het mengsel (circa 5 minuten) aan in een pan met wat olijfolie. Voeg op het laatst de tomaten toe en bak het nog kort mee.

Laat het mengsel afkoelen en garneer het op de plakjes stokbrood. 

Smakelijk eten!

In dit recept gebruiken wij Trostomaten. Probeer dit gerecht ook met Mini Cherry Trostomaten. Hierdoor maak je het gerecht op een andere manier, en creëer je een andere smaakbelevenis.

Benodigdheden:

  • 3 trostomaten
  • 2 knoflookteen
  • 1 stokbrood (afbak)
  • Halve rode ui
  • 6 blaadjes basilicum of 2 et
  • 1/2 dl Glaze Aceto Basamico
  • Peper & zout
  • Olijfolie
 
 

Inspireer vrienden & familie

Deel dit recept op 

social media!

Meer inspiratie opdoen?