//Tomatendip
Tomatendip
met avocado

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de wraps in driehoeken. Smeer de wraps in met roomboter en bestrooi deze met peper en zout. Leg de wraps in de oven voor vijf minuten. Kijk ondertussen of ze al mooi goudbruin zijn geworden.

Snijd de avocado, tomaten, ui en knofl ook in grove stukken en pureer dit in de keukenmachine. Voeg hier later peper, zout, komijn, sambal, Griekse yoghurt en de olijfolie aan toe. Pureer tot er een smeerbare dip uit komt en smullen maar!

Smakelijk!

Tip! Als je geen wraps in huis hebt, kan je ook pitabroodjes of nacho chips gebruiken.

In dit recept gebruiken wij cherry trostomaten

Benodigdheden:

– 250gr cherry trostomaten
– 1 avocado
– 1/2 rode ui
– 2 teentjes knofl ook
– 1 tl sambal
– 1 tl komijn
– 2 el Griekse yoghurt
– 2 el roomboter
– 3 a 4 grote wraps
– 2 el olijfolie
– Peper & zout

 

 

Inspireer vrienden & familie

Deel dit recept op 

social media!

Meer inspiratie opdoen?

Proud of our tradition

New company video