Werken bij

Samen gaan we voor kwaliteit

De Nederlandse tuinbouw sector is wereldwijd toonaangevende en wordt gekenmerkt door duurzaamheid, innovaties en de veelzijdigheid. Terwijl de wereldbevolking maar blijft groeien, is de vraag naar gezond voedsel groter dan ooit!

Bij Wim Peters Kwekerijen werken we met een leuk en gezellig team van 60 vaste medewerkers en 150 tot 200 (afhankelijk van het seizoen) uitzendkrachten aan het groeien van de allerlekkerste tomaten.

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. We hebben diverse interessante functies op verschillende afdelingen.

Benieuwd? Lees snel verder over de verschillende afdelingen, verhalen van collega’s en over onze bedrijfscultuur.

Bekijk onze vacatures

Bekijk wie wij zijn

Onze bedrijfvideo

Deze traditie waar wij al drie generaties lang op leunen is het telen van de allerlekkerste tomaten! Bij Wim Peters Kwekerijen zetten we deze familietraditie voort met passie en toewijding. Onze bedrijfsvideo neemt je mee op een reis door de kassen waar elke tomaat met zorg wordt gekweekt.

(Junior) Teamleider Logistiek

Onze schuur is jouw verantwoordelijkheid. Belangrijke aspecten van een (Junior) Logistiek medewerker zijn nauwkeurigheid, oog voor kwaliteit en hygiëne.

Fulltime

42 tot 45 uur per week

(Junior) Teamleider Arbeid

Zie jij het als uitdaging om elke dag het beste uit je team naar boven te halen en wordt je vrolijk van een groene omgeving? Dan ben jij wellicht de Junior Teamleider Arbeid die wij zoeken!

Fulltime

45 uur per week

Medewerker Kwaliteit, ARBO & Milieu (KAM)

Je bent een nauwkeurige teamplayer die logisch denkt, relativeert, het leuk vindt om getallen en administratieve gegevens vast te leggen en eigen producten te controleren en te keuren.

Parttime of fulltime

24 tot 38 uur per week

Open sollicitatie

Misschien staat jouw droombaan hier niet bij, maar we kunnen natuurlijk altijd kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Parttime of fulltime

18 tot 40 uur per week

Scholieren

Wij zoeken enthousiaste scholieren, die graag een zakcentje willen verdienen samen met andere leeftijdsgenoten.

Parttime of fulltime

Flexibel

Bekijk alle vacatures

Verschillende afdelingen

Onze voordelen

Bij het proces van een tomatenzaadje naar het eindproduct in de winkel zijn veel mensen nodig. Op ons bedrijf hebben we ook meerdere afdelingen met verschillende expertises. Van biologiespecialisten, kwaliteits specialisten tot aan logistieke specialisten. Elke collega is belangrijk om ons dagelijks doel te bereiken: het telen van de allerlekkerste tomaten.

Neem contact op

Teeltspecialist

Marketing

Financieel

Biologiespecialist

Ervaringsdeskundige

Wat vertellen onze medewerkers

“Ik ben op 1 september 2018 begonnen bij Wim Peters Kwekerijen als bioloog. Een zeer uitdagende baan waar altijd mijn passie ook heeft gelegen. Deze kans heb ik daarom ook meteen aangegrepen. Het is dan ook elke keer weer een uitdaging om elke teelt tot een goed einde te brengen. Het bedrijf kenmerkt zich vooral op eenheid, elke medewerker op welke trede van de ladder dan ook, wordt er erg gewaardeerd.“

Willy
Biologiespecialist

“Ruim 20 jaar geleden kwam ik als zaterdagkracht binnen bij de familie Peters. Al snel werd duidelijk dat mijn interesse groter was dan alleen maar een bijbaantje. Wim bood een mooi toekomstperspectief en tot de dag van vandaag ben ik trots dat ik dagelijks mijn steentje mag bijdragen aan dit mooie familiebedrijf!”

Joost
Teeltspecialist

“Werken bij Wim Peters Kwekerijen geeft mij voldoening. Ik krijg de vrijheid om ook buiten de kaders van mijn eigen functie mee te denken over de toekomst van het bedrijf. Dit doe ik samen met een leuk team van collega’s.”

Nick
Financieel Manager

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op Neem contact op
nl_NL