Mijn favoriet is de Coeur de Boeuf door zijn onverschilligheid, robuustheid & uitstraling. Gewoon mooi van lelijkheid.
Martijn Bouwmans
Teamleider Arbeid
De San Marzano is mijn favoriet! De aparte vorm & heerlijke smaak. Als het product in het doosje ligt is het een mooi gezicht.
Annemieke Donkers
Medewerker P&O
Mijn voorkeur gaat naar de mini cherry trostomaat. Een heerlijk tomaatje wat je makkelijk kan eten zonder te knoeien.
Rob Reinders
Teeltspecialist
De vrucht van San Marzano ondergaat een bijzondere metamorfose die uitgroeit tot een veelzijdige topper in sauzen.
Renske Kanters
Kwaliteit, Arbo en Milieu
De San Marzano is mijn ‘geheime’ wapen in de keuken. De perfecte basis voor een rijke tomatensoep, een hartige quiche of een klassieke lasagne. Deze tomaat geeft elk gerecht een extra boost!
Danny van den Berg
Technische dienst
De smaak trostomaat is mijn favoriete tomaat. Lekker in de macaroni!
John van der Loo
Logistiek en onderhoud
Mijn favoriete tomaat is de mini cherry. Heerlijk voor op de borrelplank met een kaasje als ik vrienden over de vloer krijg!
Willy Nijssen
Biologiespecialist
Mijn favoriet is de Umami troscherry. Het is een uitdagend ras om alles tot een goed einde te krijgen. En ook nog de lekkerste!
Angelique van Eijk
Medewerker P&0
De mini cherry trostomaat is een heerlijke snack voor tussendoor met een stevige bite en daarom mijn favoriet.
Rene van Heugten
Technische Dienst
Mijn favoriete tomaatjes zijn alle kleine cherry tomaatjes. Altijd smaakvol en lekker uit het vuistje!
Roel Steijvers
Biologiespecialist
Onderzoek toont aan dat de kleur geel ons gelukkiger maakt. Daarom is de gele cherry tros mijn favoriete tomaat!
Chris Peters
Technische dienst
Mijn favoriete tomaat is de Coeur de Boeuf. Door zijn unieke en robuuste uitstraling.