Ons verhaal

Een ode aan traditie

Ons bestaansrecht is verankerd in onze familietraditie. Een traditie waar we trots op zijn: het telen van de allerlekkerste tomaten. Dit doen wij al meer dan 100 jaar. Vandaag de dag is dit een jaarrond traditie die zich vertaalt in een breed assortiment. Zo telen wij nagenoeg alle soorten tomaten – klein, groot, los en aan de tros. Een ding hebben ze allemaal gemeen, ze vertellen ons familieverhaal.

We zijn klantgericht met maatwerk teelten voor onze afnemers. Dit zijn exporteurs, retailers, landelijke cateraars, maar ook de lokale horeca en groentespeciaalzaak. Via hen kan onze consument genieten van een gezonde, maar bovenal ook lekkere voedingskeuze die past binnen een bewuste levensstijl.

Vanuit respect voor onze ambacht beloven wij vakmanschap en eerlijke handel. Voor onze afnemers, onze betrokken medewerkers en voor onze planeet.

En dat proef je!

Bekijk geschiedenis

Ons verhaal

Een ode aan traditie

Een smaakvolle toekomst

Wim Peters Kwekerijen

Bij Wim Peters Kwekerijen richten wij ons met een trotse blik op de toekomst, een toekomst met zorg voor de natuur en de maatschappij om ons heen.

Wij willen ons onderscheiden door toe te werken naar een fossielvrije teelt. We gaan samenwerken mét de natuur tot verhoging van de biodiversiteit en streven naar een nog duurzamere inzet van water. We willen onze verantwoordelijkheid pakken als het gaat om het tot waarde brengen van onze reststromen. Ook zijn we ons bewust van onze impact op de lokale gemeenschap. Zo komen lokale initiatieven in het kader van educatie en gezonde voeding nog hoger op de agenda te staan.

The Future of Tradition

Ons team

De beste in hun vak!

ons-team-willy
Willy Nijssen
Biologiespecialist
Mijn favoriet is de Umami troscherry. Het is een uitdagend ras om alles tot een goed einde te krijgen. En ook nog de lekkerste!
Henk van der Loos
Teeltspecialist
Mijn favoriet is de Coeur de Boeuf door zijn onverschilligheid, robuustheid & uitstraling. Gewoon mooi van lelijkheid.
ons-team-martijn
Martijn Bouwmans
Teamleider Arbeid
De San Marzano is mijn favoriet! De aparte vorm & heerlijke smaak. Als het product in het doosje ligt is het een mooi gezicht.
ons-team-lisa
Lisa Peters
Marketing, Communicatie & HR
Elke vrucht van de Coeur de Boeuf is uniek. Dit ziet er geweldig uit in de kas, daarom is deze tomaat mijn favoriet!
nl_NL