Hiep hiep hoera!

De eerste lammetjes zijn geboren

maart 25, 2024

Hiep hiep hoera!

Een van de leukste tijden van het jaar! Het seizoen van de lammetjes.

Afgelopen week was het weer zover. De eerste lammetjes zijn geboren. Echt een prachtig plaatje. De komende weken zullen er nog meer lammetjes geboren worden. Na schatting van onze herder Koos, 70 (!) lammetjes. Wij kunnen niet wachten op een heerlijke lente dag vol met lammetjes rondom onze kassen.

Je bent altijd welkom om de lammetjes te komen bekijken. Wil je álle lammetjes zien? Loop dan een rondje om onze kassen. Een mooie wandeling van ongeveer 30 minuten. Als afsluiter natuurlijk verse tomaten uit het Tomatenhutje.

Hi!

Ik ben Nikki Peters, vierde generatie in de familietraditie.

Contact

Volg ons

Volg ons op Social Media en mis geen nieuws!

Het laatste nieuws van

Wim Peters Kwekerijen

Duurzaamheid

april 10, 2024

Future of Tradition | Henk

Voor The Future of Tradition hebben we zeven medewerkers voor één dag gevolgd. Waar zit die drijfveer voor een duurzamere toekomst?

Lees artikel
Vacatures

maart 27, 2024

Vacature | (Junior) Teamleider Arbeid

Je bent verantwoordelijk voor de arbeid op een van onze teeltlocaties. Zie jij het als uitdaging om elke dag het beste uit je team naar boven te halen en wordt je vrolijk van een groene omgeving?

Lees artikel
Vacatures

maart 22, 2024

Vacature | (Junior) Teamleider Logistiek

Onze schuur is jouw verantwoordelijkheid. Belangrijke aspecten van een (Junior) Logistiek medewerker zijn nauwkeurigheid, oog voor kwaliteit en hygiëne.

Lees artikel

Meer informatie over onze tomaten?

Bekijk onze tomaten Bekijk onze tomaten
nl_NL