Het wordt niet makkelijker dan dit! Een heerlijke dip perfect voor verjaardagen of tijdens de BBQ.

Tomatendip
Met zelfgemaakte nachochips
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Snijd de wraps in driehoeken. Smeer de wraps in met roomboter en bestrooi deze met peper en zout. Leg de wraps in de oven voor vijf minuten. Kijk ondertussen of ze al mooi goudbruin zijn geworden.
Stap 3
Snijd de avocado, tomaten, ui en knoflook in grove stukken en pureer dit in de keukenmachine. Voeg hier later peper, zout, komijn, sambal, Griekse yoghurt en de olijfolie aan toe.
Stap 4
Pureer tot er een smeerbare dip uit komt en smullen maar!
Smakelijk!
Tip!
Geen wraps in huis? Gebruik pitabroodjes of nacho chips.

december 04, 2024
Gevulde cherry tomaatjes op krokante croutons
Heerlijke gevulde cherrytomaatjes op krokante croutons! Dit kleurrijke gerecht combineert de sappige frisheid van tomaatjes met een hartige chorizojam en een romige kruidencrème.
Lees artikel
december 02, 2024
Aubergine met tomaat
Deze gebakken aubergine met burrata en verse tomaten is de perfecte balans tussen romig, fris en hartig.
Lees artikel
november 29, 2024
Italiaans Torentje
Breng de magie van de feestdagen naar je tafel met deze elegante torentjes. Romige buffelmozzarella, sappige tomaat en gegrilde courgette worden omhuld door Parmaham, perfect voor een verfijnd kerstmenu.
Lees artikel