Een lekker voorgerecht of hapje bij de borrel. Makkelijk en snel te maken.

Flammkuchen
met tomaten
Stap 1
Verwarm de oven volgens de verpakking en rol het deeg uit met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat. Snij het in stroken van circa 3cm;
Stap 2
Bestrijk het deeg met crème fraîche;
Stap 3
Snijd de tomaatjes door de helft en verdeel ze over het deeg;
Stap 4
Bak het deeg volgens de verpakking in de oven;
Stap 5
Garneer de flammkuchen met serranoham, rucola, peper en zout.

december 04, 2024
Gevulde cherry tomaatjes op krokante croutons
Heerlijke gevulde cherrytomaatjes op krokante croutons! Dit kleurrijke gerecht combineert de sappige frisheid van tomaatjes met een hartige chorizojam en een romige kruidencrème.
Lees artikel
december 02, 2024
Aubergine met tomaat
Deze gebakken aubergine met burrata en verse tomaten is de perfecte balans tussen romig, fris en hartig.
Lees artikel
november 29, 2024
Italiaans Torentje
Breng de magie van de feestdagen naar je tafel met deze elegante torentjes. Romige buffelmozzarella, sappige tomaat en gegrilde courgette worden omhuld door Parmaham, perfect voor een verfijnd kerstmenu.
Lees artikel