Tomatenbombe

van Coeur de Boeuf

september 05, 2024
30 minuten
2
Hoofdgerecht

Maak een smaakvolle tomatenbombe met burrata, pistachepesto en gebrande pistache voor een verfijnde traktatie.

Klik hier voor de TikTok!

Stap 1

Verklein de geroosterde pistachenoten, knoflook, zout, Parmezaan poeder, olijfolie en basilicum tot een homogeen mengsel. Zet apart tot verder gebruik.

Stap 2

Zet een kruisje in de onderzijde van de tomaat.

Stap 3

Leg de tomaat 2 minuten in kokend water.

Stap 4

Na deze 2 minuten leg je de tomaat in ijswater.

Stap 5

Pel de tomaat en hol deze uit. Bewaar wat van het vruchtvlees voor een later moment.

Stap 6

Leg het tomatenvlees op het bord en vul de uitgeholde tomaat met burrata.

Stap 7

Top de tomatenbombe af met de pistache pesto, gebrande pistache en tuinkers.

Mini Cherry Aubergine-wimpeterskwekerijen

december 02, 2024

Aubergine met tomaat

Deze gebakken aubergine met burrata en verse tomaten is de perfecte balans tussen romig, fris en hartig.

Lees artikel
Cherry trostomaten

november 29, 2024

Italiaans Torentje

Breng de magie van de feestdagen naar je tafel met deze elegante torentjes. Romige buffelmozzarella, sappige tomaat en gegrilde courgette worden omhuld door Parmaham, perfect voor een verfijnd kerstmenu.

Lees artikel

Alles weten over onze Coeur de Boeuf tomaat?

Lees hier Lees hier
nl_NL