
Tomatenbombe
van Coeur de Boeuf
Stap 1
Verklein de geroosterde pistachenoten, knoflook, zout, Parmezaan poeder, olijfolie en basilicum tot een homogeen mengsel. Zet apart tot verder gebruik.
Stap 2
Zet een kruisje in de onderzijde van de tomaat.
Stap 3
Leg de tomaat 2 minuten in kokend water.
Stap 4
Na deze 2 minuten leg je de tomaat in ijswater.
Stap 5
Pel de tomaat en hol deze uit. Bewaar wat van het vruchtvlees voor een later moment.
Stap 6
Leg het tomatenvlees op het bord en vul de uitgeholde tomaat met burrata.
Stap 7
Top de tomatenbombe af met de pistache pesto, gebrande pistache en tuinkers.

december 02, 2024
Aubergine met tomaat
Deze gebakken aubergine met burrata en verse tomaten is de perfecte balans tussen romig, fris en hartig.
Lees artikel
november 29, 2024
Italiaans Torentje
Breng de magie van de feestdagen naar je tafel met deze elegante torentjes. Romige buffelmozzarella, sappige tomaat en gegrilde courgette worden omhuld door Parmaham, perfect voor een verfijnd kerstmenu.
Lees artikel